Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 08/11/2020

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της συνομιλίας ενός παιδόφιλου με έναν μυστικό αστυνομικό στον οποίο προσέφερε 200 λίρες για να βιάσει την 9χρονη κόρη του.

[custom:google-ads]

Ο 38χρονος Κρίστοφερ Ρότζερς μιλούσε σε ένα τσατ με τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μυστική αποστολή με το κωδικό όνομα Άντι, σύμφωνα με το «Liverpool Echo».

Στο συγκεκριμένο chatroom ο παιδόφιλος ανέβασε ένα βίντεο με το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού και έπειτα άρχισε να μιλάει με τον Άντι για να συναντήσει την 9χρονη κόρη του. Αφού κανόνισαν τις λεπτομέρειες της συνάντησης, ο Άντι ρώτησε πόσα λεφτά θα του έδινε κι εκείνος απάντησε 200 λίρες.

Ο Ρότζερς ήθελε να δει μια φωτογραφία του κοριτσιού για να μη χάνει χρόνο αν δεν την έβρισκε ελκυστική, όπως είπε.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ και λίγες μέρες αργότερα ο Ρότζερς συνελήφθη. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών. 

Στις αιτιάσεις του δικηγόρου του για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου ο δικαστής απάντησε ότι «έκανε σαφές ότι ήθελε να βιάσει ένα 9χρονο κορίτσι και θα πλήρωνε γι’ αυτό 200 λίρες». Ο Ρότζερς τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βραζιλία: Eκαψε ζωντανή την 24χρονη έγκυο ερωμένη του επειδή αρνήθηκε να κάνει έκτρωση

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis