Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 12/03/2019

Ένα αστυνομικό τμήμα στη Βρετανία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα μετά την εμφάνιση ενός βίντεο που δείχνει ότι ένας ύποπτος δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι ενώ κρατούνταν.

Η αστυνομία του West Midland δήλωσε ότι ερεύνησαν το σύντομο κλιπ, μαζί με τα βίντεο από τις κάμερες των αξιωματικών, προτού αποφασίσουν αν θα παραπέμψουν την υπόθεση στην ανεξάρτητη υπηρεσία αστυνομικής συμπεριφοράς (IOPC).

[custom:google-ads]

Στο κλιπ παρατηρείται ένας λευκός αξιωματικός με ξυρισμένο κεφάλι που χτυπά έναν μεσήλικα άνδρα με σκοτεινή επιδερμίδα οκτώ φορές στο κεφάλι ενώ κρατάει στη γροθιά του κάτι - που πιστεύεται ότι είναι ένας κάνιστρο CS.

Ο άνθρωπος συγκρατείται από τον αστυνομικό και έναν άλλο αξιωματικό, ενώ προσπαθεί να προστατευθεί από τα χτυπήματα, πριν ένας άλλος αξιωματικός κλείσει την πόρτα, εμποδίζοντας τον κάμεραμαν να καταγράψει το περιστατικό, που έλαβε χώρα στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά το γεγονός ότι διερευνούν και αναθεωρούν τα βίντεο το τμήμα αρνήθηκε να πει εάν οι αξιωματικοί είναι δικοί του, όταν συνέβη το περιστατικό, ή πόσοι αξιωματικοί ερευνώνται.

Βρετανία: Αστυνομικοί χτυπούν άγρια κρατούμενο στο κεφάλι (vid & pics)

Βρετανία: Αστυνομικοί χτυπούν άγρια κρατούμενο στο κεφάλι (vid & pics)

Βρετανία: Αστυνομικοί χτυπούν άγρια κρατούμενο στο κεφάλι (vid & pics)

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Πηγή: reader.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis