Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:16 | 04/07/2017

Πολική χροιά δίνει στην υπόθεση του φορτηγού πλοίου που δέχθηκε πυρά από την Ελληνική Ακτοφυλακή δημοσίευμα της Cumhuriyet.

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει «Κάτι βρωμάει στην κρίση με την Ελλάδα για το πλοίο» και προχωρά στην ανάλυση του παρελθόντος του καπετάνιου, της πλοιοκτήτριας εταιρείας και των ιδιοκτητών αυτής. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι το πλοίο ACT ανήκει σε στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν και συνεχίζει με τις «ειδικές αποστολές» στις οποίες συμμετείχαν οι εμπλεκόμενοι.

Βρωμοδουλειά 1:Ο καπετάνιος ήταν μεταξύ της αποστολής στο Mavi Marmara, στο οποίο καπετάνιος ήταν ο αδερφός του και που επιχείρησε να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της Γάζας οδηγώντας σε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.

Βρωμοδουλειά 2η: Το 2013, σε άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας είχαν εντοπιστεί 3.400 σφαίρες που σκοπό είχαν να εξοπλίσουν ένοπλες ομάδες στην Υεμένη

Βρωμοδουλειά 3η: Το 2014, άλλο φορτηγό πλοίο της ίδια εταιρείας, «μένει» νοτίως της Κρήτης και διαπιστώνεται ότι μεταφέρει 595 Σύρους πρόσφυγες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis