Βόλος: «Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφάλι του και πέθανε» - Θρήνος για το θάνατο του 11χρονου

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ
Βόλος: «Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφάλι του και πέθανε» - Θρήνος για το θάνατο του 11χρονου

Θρήνος στο Βόλο από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου που διακομίστηκε στο νοσοκομείο από υψηλό πυρετό και κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες.

«Πήγαινε καλύτερα. Με παίρνει η αδερφή μου στο σπίτι και μου λέει ο Παναγιώτης μας έπεσε σε κώμα» είπε η θεία του άτυχου αγοριού.

«Είχε ανεβάσει 40 πυρετό, του έδωσε η αδερφή μου ένα φάρμακο, πίνει το φάρμακο και γυρίζει το κεφαλάκι του και αυτό ήταν» είπε η γυναίκα συγκινημένη.

«Μουδιασμένη» παραμένει η κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση θανάτου του 11χρονου αγοριού, καθώς έπασχε από υψηλό πυρετό και πόνους στο κεφάλι από το περασμένο Σάββατο.

Το πόρισμα έδειξε πως ο 11χρονος πέθανε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα και θα διενεργηθούν επιπλέον εξετάσεις για να διερευνηθεί το στέλεχος του ιού που την προκάλεσε.

Ο 11χρονος παρουσίασε το περασμένο Σάββατο υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με πόνους στο κεφάλι. Οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στο ιγμόριο, κι αποφασίστηκε να δοθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Έγιναν όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει, δυστυχώς όμως δεν είναι πάντοτε αρκετό» δήλωσε ο πρόεδρος Γιατρών του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 11χρονος παρουσίασε υψηλή πίεση, εφίδρωση, κι έπεσε σε κώμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών, το παιδί κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι ο 11χρονος πέθανε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα που δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν οι γιατροί.

Πηγή: dikaiologitika.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Βουτσάς : Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του