Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:39 | 16/01/2015

Στο σημείο της φωτιάς, βρέθηκαν καλώδια χαλκού βάρους 100 κιλών - Επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Οσμή καμμένου πλαστικού τράβηξε τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια ερημική περιοχή έξω από το Βόλο, όπου βρέθηκαν μπροστά στην εικόνα τριών «κυνηγών» χαλκού που έκαιγαν καλώδια για να πάρουν το πολύτιμο περιεχόμενό τους! Όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή.


Οι δυο από τους δράστες ηλικίας 37 και 38 χρόνων το έβαλαν στα πόδια όταν είδαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν και κατάφεραν να διαφύγουν. Ο 30χρονος συνεργός τους, όμως, συνελήφθη και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο των δραστών μαζί με έναν σάκο που βρέθηκε στο εσωτερικό του και είχε μέσα ένα ψαλίδι κοπής σιδήρου, μια τανάλια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στο σημείο της φωτιάς, βρέθηκαν καλώδια χαλκού βάρους 100 κιλών που οι δράστες είχαν ξηλώσει από ένα ανενεργό εργοστάσιο σε κοντινή περιοχή και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και έρευνες για να εντοπίσει τους συνεργούς του.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis