Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 19/11/2018

Απάντηση στις καταγγελίες δύο στρατιωτών ότι τους έδιωξαν από μαγαζί στο Βόλο επειδή ήταν φαντάροι, δίνει η εν λόγω καφετέρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το «Entra cafe & cocktail bar» υποστηρίζει πως δεν έδιωξε κανέναν πελάτη αλλά «προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση».

Το καφέ-μπαρ καλεί μάλιστα τους θιγόμενους να επιστρέψουν στο κατάστημα ώστε να συζητήσουν το περιστατικό με διάλογο.

Ολόκληρη η ανάρτηση - απάντηση του καφέ-μπαρ:

«Σχετικά με τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με αποπομπή των φαντάρων από το μαγαζί,η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1ον) ουδέποτε έδιωξε πελάτες από το κατάστημα, απεναντίας προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση.

2ον) στα 12 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης θεωρούμε πως προσφέραμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας απέναντι στους πελάτες μας,δεδομένου ότι τους θεωρούμε όλους ισάξιους και ισότιμους.

3ον) αντιλαμβανόμαστε την οποιαδήποτε παρανόηση έχει δημιουργηθεί επι του θέματος,γι αυτό και ως δείγμα καλής θέλησης και πρόθεσης καλούμε τους θιγέντες να έρθουν από το μαγαζί έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσω ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Υ.Γ επουδενί δεν ενστερνιζόμαστε χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσιστές, σκουπίδια κτλ» δεδομένου ότι έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιον του χαρακτήρα μας είτε μέσω των διαπροσωπικών μας σχέσεων όσο και μέσω των επαγγελματικών».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το TheNewspaper.gr τυο μεσημέρι της Κυριακής, μία παρέα δύο νεαρών ανδρών επισκέφθηκε την περιοχή του Αγίου Νικολάου στον Βόλο, προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ τους. Μπήκαν σε μία από τις πλέον κεντρικές καφετέριες της Κουμουνδούρου, αλλά έφυγαν… όχι επειδή δεν έβρισκαν τραπέζι, αλλά επειδή έφαγαν… πόρτα! Η αιτιολογία των υπευθύνων της καφετέριας ήταν αστεία. «Είστε κακής ποιότητας πελάτες, επειδή είστε φαντάροι» τους είπε ο υπεύθυνος, ο οποίος και αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει! Οι δύο νεαροί από την Αθήνα υπηρετούν στο στρατόπεδο Γεωργούλα, η μετακίνηση του οποίου είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία προσφάτως.

Μάλιστα, οι δύο νεαροί, ανήρτησαν βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media με την περιπέτεια που έζησαν προσπαθώντας να πιούν ένα καφέ στον Βόλο, το οποίο έχει προσελκύσει χιλιάδες θεατές και πολλά δυσφημιστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του επαγγελματία, αλλά και για την πόλη.

 


 

Κάντε το το πιο «διάσημο» μαγαζί στην Ελλάδα

Δεν άφησαν τα παλικάρια να μπουν στο μαγαζί γιατί είναι φαντάροι

Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι κομπλεξικοί μαγαζάτορες γιατί στον Βόλο μόνο τέτοιοι δεν είναι.

 

 
 

iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis