Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:30 | 16/08/2021
Ένας αστυνομικός στο Forest City, στη Βόρεια Καρολίνα, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη Δευτέρα. Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, αναφέρει το WYFF.
 
Οι αστυνομικοί απάντησαν σε αναφορά ύποπτου προσώπου που ήταν οπλισμένο στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας.
 
Το άτομο προσδιορίστηκε ως ο Akeil Kelis Omar Franklin, 20 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν αρκετά εντάλματα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Forest City, Chris LeRoy.
 
Τρεις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και συνάντησαν τον Franklin, ο οποίος ήταν γνωστός στους αστυνομικούς από προηγούμενες συναντήσεις, είπε ο LeRoy.
 
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του μιλήσουν για τα εντάλματα σύλληψής του. Τότε ήταν που τράβηξε όπλο και πυροβόλησε αρκετές φορές κατά των αστυνομικών, σύμφωνα με τον LeRoy.
 
Ο αστυνομικός Τζέιμι Χιλ πυροβολήθηκε. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Spartanburg (SC) Regional Health όπου υποβλήθηκε σε τουλάχιστον μία χειρουργική επέμβαση και είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον LeRoy.
 
Ο Χιλ πυροβολήθηκε στην κοιλιά κάτω από το αλεξίσφαιρο γιλέκο του ανάμεσα σε αυτό και άλλα προστατευτικά εργαλεία.
 
Ο ύποπτος Φράνκλιν βρίσκεται υπό κράτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός στο Σικάγο σκοτώθηκε με το πιστόλι της να είναι ακόμη στη θήκη εξαιτίας της αστυνομικής πολιτικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis