Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:15 | 22/05/2017

Επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ασφάλειας στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στην περιοχή από την αρχή του έτους. 

«H παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας», παρατήρησε ο κ. Κικίλιας και συμπλήρωσε ότι «οι ”μπαχαλάκηδες” τα σπάνε στα Εξάρχεια μέρα παρά μέρα», καθώς και ότι μέσα σε τέσσερις μήνες έχουν γίνει 59 επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τους «μπαχαλάκηδες»

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. σημείωσε ότι ο έλεγχος έχει χαθεί από μία κυβέρνηση που δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. «Οι πολίτες», πρόσθεσε, «βρίσκονται στο έλεος των κουκουλοφόρων που ανενόχλητοι προκαλούν φθορές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών, καίνε λεωφορεία, καταστρέφουν εκδοτήρια της ΕΘΕΛ, καταπατούν το άσυλο των Πανεπιστημίων, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια».

Κατά τον κ. Κικίλια, η ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού «ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις υπουργών και υπευθύνων, το ΚΕΠ των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια». «Μέχρι πότε;», κατέληξε.

www.naftemporiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτό είναι το πυροτέχνημα που έγινε όπλο στα χέρια των αντιεξουσιαστών

Ταυτόχρονες επιθέσεις αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκε αστυνομικός

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου

ΑΤ .Ιλίου: Ανεξέλεγκτοι αντιεξουσιαστές, σε …επίδειξη «ισχύος» στην ΕΛ.ΑΣ

Καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis