Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:28 | 16/12/2019

Για κινήσεις απόγνωσης και εκδίκησης έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο πρόεδρος των ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, αναφορικά με το μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι.

Απαντώντας σε ερώτηση αν οι επιθέσεις σχετίζονται με τις τελευταίες... προειδοποιήσεις του Ρουβίκωνα, σημείωσε ότι χωρίς να υπάρχουν ακόμα ασφαλή στοιχεία, ωστόσο, φαίνεται ότι πρόκειται για μια ακόμα καταδρομική επίθεση, ενώ τόνισε ότι όσο καθαρίζουν τα Εξάρχεις, που ήταν «ορμητήριο και καταφύγιο», θα αποκεντρώνεται η δράση τέτοιων ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι οι επιθέσεις τους θα είναι όλο και ποιο δύσκολες.

Σε αυτό το πλαίσιο έκανε λόγο για κινήσεις απόγνωσης και εκδίκησης και επισήμανε την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να τελειώνουν οι περίπου 26 καταλήψεις που έχουν απομείνει. 

«Βροχή» οι αγωγές εναντίον της Ν. Κασιμάτη

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών προανήγγειλε, επίσης, μπαράζ ατομικών αγωγών κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη, από αστυνομικούς για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», υπογραμμίζοντας ότι η συγγνώμη της ήταν προσχηματική, κάτι που εξόργισε περισσότερο τους αστυνομικούς.

Πηγή:  lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis