Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 03/09/2019

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστές εφοριακούς σημειώθηκε στις Σέρρες, αυτή τη φορά σε χώρο που βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου εφοριακών σε πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών το περασμένο Σάββατο, οι δύο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οπως ενημερώνει ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρη Σαϊτανούδη οι δύο εφοριακοί δεν γνώριζαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι στον πολυχώρο. «Κινήθηκαν διακριτικά προς την κουζίνα, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για την ταυτότητά τους και για τον έλεγχο.

Εκείνος εξοργίστηκε, άρπαξε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Βρίζοντας ήρθε πίσω στην κουζίνα. Τον ακολούθησαν 40 με 50 θαμώνες οι οποίοι άρχισαν να προπηλακίζουν τους εφοριακούς με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη» αναφέρει μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

[custom:google-ads]

Οπως υποστηρίζει, ο ένας από τους δύο εφοριακούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Τι λέει ο ιδιοκτήτης για τους εφοριακούς

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ζήτημα άρνησης ελέγχου και ότι ο πατέρας του γαμπρό ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν για να μην χαλάσει το γλέντι. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη με τις κατηγορίες της αντίστασης και της παράνομης κατακράτησης.

Οι επιθέσεις σε εφοριακούς δεν έχουν τέλος. Ηταν στα τέλη Ιουλίου, όταν οδηγός φορτηγού μεταφορών επιτέθηκε σε κλιμάκιο εφοριακών, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με τραύματα. Μάλιστα, η γυναίκα υπέστη ρήξη τυμπάνου.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΟΜΑ: Διάρρηξη στα γραφεία γνωστής δικηγορικής εταιρείας - Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis