Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 12/02/2017

Μια εβδομάδα τώρα, το Ιόνιο ξεβράζει αδιάβροχους σάκους γεμάτους δέματα με χασίς και χθες ήταν η τρίτη φορά που συνέβη αυτό, στην θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου. Μια ημέρα νωρίτερα, είχε γίνει το ίδιο στην Κεφαλλονιά και πριν από οκτώ ημέρες πάλι στη Ζάκυνθο!

Το πρωί της Κυριακής, ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Πόρτο Ρώμα, νοτιοανατολικά της Ζακύνθου. Το πλωτό που έφτασε εκεί, περισυνέλεξε ένα συσκευασμένο δέμα που περιείχε μία μεγάλη σακούλα με τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 20 κιλών.

Το Σάββατο, άλλη μια σακούλα με 32 κιλά ακατέργαστης κάνναβης είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς του Ληξουρίου στην παραλία των Λεπέδων στην Παλλική Κεφαλλονιάς και, στις 4 Φεβρουαρίου, ο κυβερνήτης ενός ιδιωτικού σκάφους που έπλεε στον κόλπο του Γέρακα στην θαλάσσια περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο βρήκε ένα αυτοσχέδιο δέμα που περιείχε 25  δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39 κιλών και 800 γραμμαρίων να πλέει κοντά στο νησί Πελούζο.

 Κανείς δεν μπορεί να λύσει το μυστήριο με τα συνολικά 92 κιλά χασίς, που έχει τρεις πιθανές εκδοχές. Η μια είναι τα ναρκωτικά να είχαν ριφθεί στη θάλασσα από κάποιο σκάφος που είχε ξεκινήσει από τις αλβανικές αρχές για να τα παραλάβουν κάποιοι εν πλω, η δεύτερη να τα ξεφορτώθηκαν αυτοί που τα μετέφεραν επειδή φοβήθηκαν τυχόν έλεγχο και η τρίτη να βρίσκονταν σε σκάφος που ναυάγησε χωρίς να έχει εντοπιστεί ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis