Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:53 | 15/05/2020

Μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα για το σύνολο των πολιτών, για την ελληνική αστυνομία έρχονται ξανα στο προσκήνιο προβλήματα-ελλείψεις τα οποία προϋπήρχαν και οφείλουμε να τα επισημάνουμε, προκειμένου να υπάρξουν λύσεις από τη φύσικη αλλά και την πολιτική Ηγεσία.

Όλες οι Υπηρεσιες της ελληνικής αστυνομίας και ειδικά οι Υπηρεσίες άμεσης επέμβασης όπως Α.Δ. ΔΙ.ΑΣ ΟΠΚΕ ΥΜΕΤ ΥΑΤ ΔΡΑΣΗ δεν είναι δυνατό να έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με εκατοντάδες περιστατικά και το σύστημα επικοινωνίας να μην έχει εκσυγχρονιστεί ακόμη στο σύνολο του (ασύρματοι).

Όπως είναι και αναγκαία η αγορά περισσότερων μονάδων (ασύρματων) ώστε να εξοπλίζονται  όλοι οι συνάδελφοι κατά την υπηρεσία τους και όχι μέρος αυτών.

Ακόμη θα πρέπει να γίνει άμεσα η  αντικατάσταση του γερασμένου στόλου οχημάτων (αυτοκινήτων,μηχανών, λεωφορείων) και προτείνουμε τη δημιουργία υπηρεσιακών συνεργείων ανά διεύθυνση για να λύνονται άμεσα κάποιες εργασίες συντήρησης στο σύνολο των οχημάτων όπως αλλαγή λαδιών τακάκια κ.α..
 
Έτσι θα έχουμε άμεσα λειτουργικά οχήματα. 
 
Επίσης τη δημιουργία τουλάχιστον ενός χώρου ανά αστυνομική  διεύθυνση όπου θα υπάρχουν εγκαταστάσεις για αυτόματο πλύσιμο των οχημάτων-μηχανών.
 
Θα επανέλθουμε.
 
ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΙ.ΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis