Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 05/03/2019

Κομάντο, απόβαση σε νησί εχθρικής χώρας στο Αιγαίο, πλοία - ναρκαλιευτές και ελικόπτερα ΑΤΑΚ. Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε στο πλαίσιο της άσκησης Γαλάζια Πατρίδα του τουρκικού στρατού στα παράλια της Σμύρνης.

Το ξημέρωμα της Δευτέρας, το πολεμικό πλοίο Bayraktar κατέφτασε στον κόλπο της Σμύρνης. Στην συνέχεια πλησίασε το νησί «Χεκιμλί», το οποίο, σύμφωνα με το σενάριο, ανήκει σε εχθρική χώρα, δηλαδή στην Ελλάδα.

[custom:google-ads]

Τα κομάντα αποβιβάστηκαν από το πλοίο και μαζί με φουσκωτά επιχειρήσουν να καταλάβουν το εν λόγω νησί. Είχαν προηγηθεί πλοία-ναρκαλιευτές καθάρισαν τις ακτές γύρω από το νησί του εχθρού από νάρκες.

[custom:google-ads]

Και μέσα σε όλα αυτά ο Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ που επιθεωρούσε την άσκηση και ο τελευταίος τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση για να μιλήσει στους στρατιώτες και να τους ευχηθεί, καλή επιτυχία.

Τα τουρκικά ΜΜΕ με δημοσιεύματα καρμπόν, συνεχίζουν το παιχνίδι της προπαγάνδας του Ερντογάν αναφέροντας ότι η Ελλάδα έχει τρομοκρατηθεί από την «Γαλάζια Πατρίδα».

Πηγή: newsit.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis