Γδύθηκε και άρχισε να χορεύει ολόγυμνη πάνω σε περιπολικό [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Γδύθηκε και άρχισε να χορεύει ολόγυμνη πάνω σε περιπολικό [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Τα είδα κυριολεκτικά όλα οι αστυνομικοί στην Costa del Sol της Ισπανίας, όταν το τηλεφώνημα για φασαρία εν μέσω καραντίνας εξελίχθηκε σε ένα... ολόγυμνο θέαμα.

Το περιπολικό έφτασε στο σημείο όπου οι γείτονες είχαν διαμαρτυρηθεί για φασαρία και οι δυο αστυνομικοί κατέβηκαν για να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.

Όμως αντί για μια απλή σύσταση, η γυναίκα που έκανε φασαρία προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση: Γδύθηκε τελείως και ανέβηκε πάνω στον «ουρανό» του περιπολικού και άρχισε να χορεύει!

Με τα... πολλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια και στην συνέχεια στον εισαγγελέα, ο οποίος από την πλευρά του, τις επέβαλλε πρόστιμο για διατάραξη κοινής ησυχίας αλλά και το προβλεπόμενο για το σπάσιμο της καραντίνας.

Όμως η... γυμνή διαμαρτυρία δεν τελείωσε εκεί καθώς βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο του Torremolinos, η ξανθιά γυναίκα τα πέταξε όλα εκ νέου και άρχισε να χορεύει με τον ίδιο τρόπο, ξανά πάνω σε περιπολικό!

Φυσικά οι αστυνομικοί την συνέλαβαν ξανά και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 41χρονη, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

3-10.jpg

Πηγή: newsbomb.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικοί στον Παναμά τραγουδούν « Queen» για να διασκεδάσουν τους κατοίκους που βρίσκονται σε καραντίνα