Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 25/09/2017

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, σε χώρο της Δ. Α. Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσής μας.

Στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν, κατόπιν έκτακτης επίσκεψης στο νησί μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΓΗΣ Χρήστος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και το μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ Μανούσος.

Ο πρόεδρος κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος μίλησε για τις θέσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Ρεθύμνου και τα προβλήματα με τα Υπηρεσιακά οχήματα. Αναγνώρισε τη σοβαρότητα και την επικινδυνότητα του κτηριακού προβλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης δηλώνοντας ότι πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες για δημιουργία νέου χώρου για την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών κ. ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο έγινε λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό, την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, καθώς και άλλα οικονομικά ζητήματα που αφορούν το κλάδο μας.

Πηγή:eayr.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis