Γενικό Επιτελείο Στρατού: Αυτός είναι ο Στρατός μας!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γενικό Επιτελείο Στρατού: Αυτός είναι ο Στρατός μας!

Την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα κορυφώνεται έρχεται το προσωπικό του Στρατού Ξηράς να απαντήσει σε αυτές τις απαράδεκτες προκλήσεις και να αποδείξει είναι το πιο ισχυρό οπλικό μας σύστημα.

Από τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα μέχρι και σήμερα «Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες Θητείας, Πολιτικό Προσωπικό, Εθνοφύλακες και Έφεδροι και Σπουδαστές ΣΣΕ και ΣΜΥ, επιβεβαιώνουν ότι ο Στρατός Ξηράς διέπεται από αρχές και αξίες, με κυρίαρχη τη φιλοπατρία και την υπερηφάνεια για το έργο μας», τονίζει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο βίντεο που έχει ετοιμάσει και αναμένεται να σαρώσει το διαδίκτυο.

«Για όλους εμάς, τονίζει το ΓΕΣ, ο Στρατός δεν αποτελεί απλώς το επάγγελμα που διαλέξαμε στη ζωή μας, αλλά ένα λειτούργημα και έναν τρόπο ζωής, σκληρό, δύσκολο, απαιτητικό αλλά και υπέροχο.

Ο Στρατός Ξηράς, μαζί με τους άλλους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας υπό το ΓΕΕΘΑ, υπερασπίζεται το ύψιστο αγαθό της άμυνας της Χώρας και τη διασφάλιση της εδαφικής της ακεραιότητας».

 armynow.net