Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 23/03/2020

Στην πρόσφατη, πριν λίγες ημέρες (αρχές Μαρτίου 2020) συνάντησή μας, Μελών του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των ζητημάτων του ιού COVID - 19 και του Έβρου, σε σχέση με τον ρόλο της Αστυνομίας, πληροφόρησαμε τον κ. Υφυπουργό για τα προβλήματά μας και την άσχημη κατάσταση των Αστυνομικών Υπηρεσιών από πλευράς ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής, κάθε επιπέδου, καθώς και προσωπικού βέβαια.

Έτσι, ευχαριστούμε πολύ τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ για τη σημερινή (Δευτέρα, 23/3/2020) σημαντικότατη δωρεά του με 20.000 γάντια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης.
Ως Αστυνομικοί του Νομού Θεσσαλονίκης καλούμε ολους τους θεσμικούς φορείς να μας συμπαρασταθούν στο πολύ δύσκολο, πλέον, έργο μας ενόψει της πανδημίας που μαστίζει όλο τον πλανήτη μας.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis