Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 19/11/2019

«Σκίζουν τους αιθέρες» οι βολές των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς, σε νέα απίστευτα και εντυπωσιακά πλάνα που «απαθανάτισαν» την εκτόξευση των πυραύλων, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματικών του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Διευθυντής Πυροβολικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος Βιτετζάκης παρακολούθησε την επιτυχημένη εκτέλεση βολών πυραύλων από τα αντιαεροπορικά συστήματα του Στρατού Ξηράς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ: 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι βολές αντιαεροπορικού πυροβολικού με συστήματα HAWK, ASRAD και STINGER, που πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κρήτης στο πλαίσιο αξιολόγησης των Μονάδων Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ.

Τις βολές παρακολούθησαν, ο Διευθυντής Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Δημοσθένης Βιτετζάκης, ο Υποδιοικήτης 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, καθώς και αντιπροσωπεία από Αξιωματικούς του Πυροβολικού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, την 1η Στρατιά, το Δ΄ Σώμα Στρατού και το Πεδίο Βολής Κρήτης.

Τα επιτυχή αποτελέσματα των βολών, τόσο ως προς την ακρίβεια των πυρών, όσο και ως προς τον όγκο τους, φανερώνουν την άρτια εκπαίδευση, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και την άριστη επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών που πηγάζει από την απαιτητική φύση της αποστολής που θα κληθούν να διεκπεραιώσουν καθώς και τις συνεχείς προσπάθειες του Ελληνικού Στρατού να υποστηρίζει και να τηρεί σε ύψιστη ετοιμότητα Α/Α συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας.

Δείτε φωτογραφίες:

  ΓΕΣ  ΓΕΣ  

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis