Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:58 | 16/04/2018

«Πάντα υπήρχε εγκληματικότητα αλλά τώρα είναι πολύ αυξημένη», υποστήριξε μεταξύ των άλλων ο Αντριπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Ακραίως».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «φταίει λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου και των νόμων που ακολούθησαν γιατί άφησαν πολύ επικίνδυνους ανθρώπους να βγουν από την φυλακή και πολλοί από αυτούς έκαναν και πάλι εγκλήματα».

«Έστειλαν μήνυμα πως η Ελλάδα είναι πολύ επιεικής», είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας πως «Η αστυνομία καλά κάνει τη δουλειά της. Αλλά η αστυνομία τους πιάνει και η κυβέρνηση τους αφήνει».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως η «αστυνομία επλήγη από την κυβέρνηση». Ανέφερε ως παράδειγμα την κατάργηση της ομάδας Δ ενώ εκτίμησε πως η κατάργηση των φυλακών Γ στέλνει μήνυμα στου εγκληματίες πως «στην Ελλάδα περνάτε καλά».

[custom:google-ads]

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «τεράστια» την υποβάθμιση του Κέντρου της Αθήνας προσθέτοντας πως «Τα Εξάρχεια είναι πλέον αυτόνομο κράτος. Για να περάσει κανείς πρέπει να πάρει άδεια από τους αντιεξουσιαστές».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ακόμα πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βάλει τέλος στην ανομία».

«Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια» τόνισε εξηγώντας πως περνά πολλές ώρες της ημέρας στο κέντρο της πρωτεύουσας και έχει εικόνα τι ακριβώς συμβαίνει.

 lykavitos.gr

Διαβάστε στο Policenet.gr:  Καταγγελία για συνδικαλιστικές... αποσπάσεις!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis