Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 13/02/2015

 

Βασανιστικά κυλούν πλέον οι μέρες για την οικογένεια του 20χρονου, Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο...
Κορυφώνεται η αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο νεαρός αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων που σπουδάζει. Ο φοιτητής, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, άφησε στο δωμάτιό του, πριν χαθούν τα ίχνη του, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
 
Άντρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας, χτενίζουν τις γύρω περιοχές αλλά και τη λίμνη που βρίσκεται εκεί κοντά, δίχως για την ώρα, να υπάρξει αποτέλεσμα. Ατονεί μια μαρτυρία που ήθελε τον νεαρό να τρώει στο απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ένα σουβλατζίδικο, καθώς το υλικό από τις κάμερες που φέρεται να κατέγραψαν τις κινήσεις του νεαρού, δεν δίνουν σαφή εικόνα στους αστυνομικούς που το εξετάζουν...
 
Πριν από λίγες ώρες, ένας οδηγός αστικού λεωφορείου έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση. Αναγνώρισε τον νεαρό από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κατέθεσε πως ο Γιακουμάκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στις τρεις παρά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, χωρίς όμως να θυμάται που κατέβηκε.
 
Το σενάριο να πέρασε το απόγευμα της ίδιας μέρας από το σουβλατζίδικο απομακρύνεται, σύμφωνα με αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ληφθεί το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων από πολλά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων, και εξετάζονται καρέ-καρέ. Ελικόπτερο πέταξε χθες πάνω από τη πόλη των Ιωαννίνων για να βοηθήσει στις έρευνες, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πολλοί εθελοντές έχουν καταφτάσει ακόμα και από την Κέρκυρα για να βοηθήσουν.
 
Να σημειωθεί ότι ο νεαρός φοιτητής, είχε εκφράσει πέρυσι παράπονα στους γονείς του, ότι έπεσε θύμα «bullying» από συμφοιτητές του. Αύριο αναμένεται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να αποστείλουν τα στοιχεία που ζήτησαν οι αρχές, μέσω άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis