Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:58 | 22/04/2015

Στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων προσέφυγε η οικογένεια Γιακουμάκη, καθώς η αστυνομία αρνείται να δώσει το πόρισμα για τον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την αιτιολογία ότι ... θα διέρρεαν προσωπικά δεδομένα άλλων. Μετά από 35 μέρες από την εύρεση του πτώματος του 20χρονου, οι έρευνες όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκαν μέσα σε πέντε μέρες όπως είχε προαναγγελθεί, αλλά αντιθέτως η οικογένεια φαίνεται πως ... δεν έχει δικαίωμα να μάθει τί συνέβη στο παιδί της.

Σύμφωνα με το ntokoumenta.gr το πόρισμα έχει διαβιβασθεί ήδη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων ,αλλά η Αστυνομία αρνήθηκε να το δώσει στην οικογένεια Γιακουμάκη με το επιχείρημα ότι μέσα απο αυτό θα διέρρεαν…προσωπικά δεδομένα άλλων.

Η οικογένεια προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να δοθεί το πόρισμα. Πάντως ως και το βράδυ της 20ης Απριλίου το πόρισμα δεν είχε δοθεί στην οικογένεια.

Παράλληλα, η αστυνομία επιχειρεί να προχωρήσει αιφνιδιαστικά τις έρευνες , κάτι στο οποίο είναι σύμφωνη και η οικογένεια του τραγικού θύματος, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια να μη δημοσιοποιηθεί το πόρισμα γιατί περιέχει στοιχεία των οποίων η δημοσιοποίηση θα βάλει στο στόχαστρο πολλούς που εμπλέκονται στο θάνατο του παιδιού.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis