Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 03/04/2015

Ένα προκλητικό σχόλιο σε βάρος της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καρντάσιανς", ο κ. Γιακουμάτος σχολίασε την πρόεδρο της Βουλής κάνοντας μια προκλητική "ευχή".

"Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω "Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;". Για να είναι κοντά της", είπε ο κ. Γιακουμάτος.

"Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα... Οκτώ μήνες... Είναι λίγο δύσκολο... Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα", συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Ο ίδιος συνέχισε: "Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί και θα το εισηγηθώ κιόλας. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, (θα την πω) κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω "Παναγία μου δεν μπορώ άλλο". Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα".

"Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν "σκληρός" πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις", συμπλήρωσε.

http://www.news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis