Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 19/12/2018

Δεν εκλέχτηκα ώστε να προωθήσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, ούτε να προβάλω τον εαυτό μου στο όνομα του συνδικαλισμού.

Δεν μπήκα στoν Συνδικαλισμό για να ικανοποιώ τις απόψεις γνωστών και φίλων, ούτε να κάνω εξυπηρετήσεις, μετακινήσεις και να σβήνω οτιδήποτε.

Μπήκα για να "ταράσσω" τον δημόσιο λόγο που έχει μετατραπεί, στην καλύτερη περίπτωση, σε ανούσιες κουβέντες και ανακοινώσεις χωρίς περιεχόμενο, χωρίς κατεύθυνση, χωρίς αποτέλεσμα.

[custom:google-ads]

Μπήκα για να "συγκρουστώ" με τους πάντες: ένστολα και πολιτικά ψοφίμια, λαϊκιστές, "αντισυναδέλφους", δικαστές του πληκτρολογίου, ακόμα και με τους ίδιους τους συναδέλφους μου όταν αυθαίρετα αδικείται κάποιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με διμοιρίες των δέκα ατόμων δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η Υ.Α.Τ. στις απαιτήσεις της Ηγεσίας

Μπήκα για να αποκαλύψω τον ευτελή ρόλο κάποιων που υποδύονται τους συμβούλους, είτε ένστολοι είτε με κοστούμια, αυτούς που δίνουν απλόχερα σε όλους αυτά τα στατιστικά, τα όποια εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί τους παρέχουμε, διαβεβαιώνοντάς τους ότι όλα πάνε καλά και "παραδεισένια" στο σώμα. Αυτούς που με δημοσιονομικά και εργασιακά μέτρα, κεκλεισμένων των θυρών παρέα με παράγοντες συνθλίβουν κάθε δικαίωμα στον αστυνομικό να ονειρεύεται ,να εξελίσσεται και να ζει αξιοπρεπώς .
Αυτούς που αγνοούν και έχουν ξεχάσει τον συνάδελφο στο Αστυνομικό Τμήμα, στο περιπολικό, στη μηχανή στο δρόμο.

Τον ίδιο που δέχεται τις σφαίρες, τις μολότοφ, τις χειροβομβίδες, τα ρόπαλα σε κάθε διαδήλωση.

Αυτόν που τον θεωρούν αναλώσιμο και θα στραφούν εξοντωτικά εναντίον του με όλα τα μέσα, όταν εμπλακεί με τον κακοπροαίρετο άνθρωπο και το δουν στην τηλεόραση.

Διότι αυτοί οι "κύριοι" έχουν μουδιάσει στα γραφεία και στις καρέκλες τους με τα τσαλακωμένα κοστούμια τους, αγνοώντας ότι ο αστυνομικός δίνει και την ψυχή του, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται κατάφωρη καταπάτηση των εργασιακών του δικαιωμάτων.

Αναζητώ ένα συγκεκριμένο κοινό συνειδητοποιημένων, νοημόνων Αστυνομικών, που έχει το διανοητικό υπόβαθρο και τον επαγγελματισμό , να καταλάβει πόσο και ποιοι καθημερινά τον κοροϊδεύουν θεσμικά και υπηρεσιακά.

Αν αυτοί οι αστυνομικοί εκτιμήσουν τη στάση κάποιου που δεν υπολογίζει το κόστος σε τίποτα, δεν διαπραγματεύεται με κανέναν, άρα δεν πρόκειται να το υπολογίσει κι όταν έρθει η ώρα να υποστηρίξει τις θέσεις τους και τους προβληματισμούς τους όπως είθισται από κάθε θεσμικό όργανο, έχει καλώς.

[custom:google-ads]

Έχει καλώς για εκείνους, γιατί θα έχουν μια βροντερή και καταστατική φωνή να τους εκπροσωπεί. Αλλιώς κακώς για εκείνους, διότι θα έχουν συνδικαλιστικά ανδρείκελα που θα τους θυμούνται μόνο τις λίγες μέρες των εκλογών, έχοντας κλειστά τα κινητά και αφήνοντας αναπάντητα μηνύματα όλο τον υπόλοιπο καιρό.

Του Καραστατήρα Ιωάννη
Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην  εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών  

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis