Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:13 | 27/03/2015

Μέσα σε ένα παραλήρημα ομολόγησε ότι σκότωσε τη μάνα του μέσα στην πολυτελή μεζονέτα της, με πρωτοφανή αγριότητα, ο 24χρονος που ήδη νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο νεαρός Θ.Ζ δικαιολογήθηκε με ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και στον δικαστικό λειτουργό υποστηρίζοντας ότι η 60χρονη εκπαιδευτικός Ευσταθία Λέκκου ήταν υπερπροστατευτική και δεν τον άφηνε να κάνει τη ζωή του.

«Ήταν ένα παραλήρημα που δεν έβγαζε νόημα […]. Ωστόσο σε μικρές αναλαμπές παραδέχθηκε την πράξη του, με κίνητρο πως η μητέρα του ήταν υπερπροστατευτική» λέει αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. 

Ο 24χρονος δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. Όσο βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας παραληρούσε μονολογώντας με φράσεις χωρίς νόημα. «Θα έρθουν οι καβαλαρήδες να με πάρουν, να πάμε στους αγρούς» έλεγε.

Ο 24χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια του και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν πώς επήλθαν, τον άκουσαν να λέει πως χτυπούσε τα χέρια και το κεφάλι του με πέτρες σε μια προσπάθεια να αυτοτιμωρηθεί.
 
«Είναι ανεξήγητο πώς αυτό το παιδί επέζησε νηστικό, χωρίς νερό και τόσο ελαφρά ντυμένο, με την παγωνιά που επικρατούσε τη νύχτα στο βουνό» λέει στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει από κοντά το δράμα της οικογένειας.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis