Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:47 | 27/12/2016

Τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης βουλευτών και πολιτικών αρχηγών βγάζει στα μανταλάκια η κυβέρνηση προκειμένου να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον.

Αιφνίδια, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και ενώ η Βουλή έχει κλείσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων, η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής στην οποία προίσταται η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποφάσισε την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες του 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014).

Το σχετικό υλικό θα παραδοθεί αύριο στους αρμόδιους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Οι στόχοι είναι προφανείς. Το Μαξίμου αναζητεί τρόπους αποσυμπίεσης λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, αφού την ίδια ώρα ο κόσμος συνωστίζεται στα γκισέ για να πληρώσει φόρους, συνεχίζεται το γαϊτάνακι με την επιστολή Τσακαλώτου, ενώ νέες αυξήσεις σε τσιγάρα, συνδρομητική τηλεόραση, βενζίνη, καφέδες κα βρίσκονται στο κατώφλι με την είσοδο της νέας χρονιάς.

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα περιλαμβάνουν και τη βουλή που προέκυψε μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, Έτσι και όπως είναι φυσικό τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και άλλων πρώην υπουργών της πρώτης κυβέρνησης Αριστεράς που μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Βουλή γίνεται ακόμα γνωστό ότι έπειτα από τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης παραπέμπονται στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης και του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα επειδή δεν υπέβαλε δηλώσεις πόθεν έσχες.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis