Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 14/05/2017

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξουν 4 διαφορετικές κατηγορίες προσωπικού, που θα κάνουν την ίδια δουλειά, με τους ίδιους κινδύνους και θα πληρώνονται διαφορετικά!

Ποιοι το σκέφθηκαν, ποιοι το υλοποιούν και ποιοι συμφωνούν ή δεν αντιδρούν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινδυνεύουν με κατάργηση τα επιδόματα ΜΑΤ-ΕΚΑΜ -ΕΜΑΚ

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης είναι απέναντι σε αυτήν την κατάφωρη αδικία. Δεν ειναι δυνατόν ένας συνάδελφος, για π.χ. αρχιφύλακας να αμοιβεται διαφορετικά από έναν συνάδελφο του, τη στιγμή που κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά πανω σε μία μοτοσυκλέτα, ή ως πλήρωμα σε περιπολικό ή σε μία δράση της ασφάλειας, άσχετα από το εάν προέρχεται είτε απο ειδικός φρουρός ή από συνοριακός φύλακας. Φτάνει τόση κοροιδία. Η κοινωνία δεν την αντέχει. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Εμεις ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης θα αγωνισθούμε για να μην υπάρχουν τέτοιες στρεβλώσεις στο 4ο Μνημόνιο σε βάρος συναδέλφων που καθημερινά αγωνίζονται για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην κοινωνία. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν οι δύο τελευταίες κατηγορίες που διαχωρίζουν το Αστυνομικό προσωπικό. Μηπως έχει κατηγορίες η επικινδυνότητα; Επιτακτική ανάγκη να γίνει το νέο Βαθμολόγιο.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονικης.

Φωτογραφία του χρήστη Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης.

ΦΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
Αν. Ταμίας ΠΟΑΣΥ. 
Μέλος ΕΚΑ

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis