Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 02/03/2015

Οι διάλογος ανάμεσα σε Αγγελική και φυλακισμένους Πυρήνες της Φωτιάς ήταν ενδεικτικές για τη μελλοντική απόλυση του «Μανώλη της 17Ν».

Η Αγγγελική ζητούσε να απομακρυνθεί από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

«Υπομονή, μόλις τελειώσει η επιχείρηση και είμαστε ελεύθεροι. ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ» έγραφε σε κωδικοποιημένο μήνυμά του ηγετικό μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, στις εκκλήσεις της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου, να απομακρυνθεί από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Ο Χρ. Ξηρός, έδινε απλά τον ιδεολογικό μανδύα για την επιχείρηση, ωστόσο «αρχηγός« του... Γοργοπόταμου ήταν η Αγγελική, σύμφωνα με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη.

Οι φυλακισμένοι Πυρήνες, τον έβριζαν, αποδίδοντας του την ευθύνη για δύο αποτυχημένες βομβιστικές επιθέσεις.

«Είναι βλάκας, χαζός, μια τρύπα στο νερό έκανε πάλι. Θα τον σκίσω» έγραφε σε μήνυμά του φυλακισμένος Πυρήνας.
 

Οι χαρακτηριστικοί διάλογοι Αγγελικής και Πυρήνων

Αγγελική: «Εύχομαι αυτό που κάνω να το ξέρετε ότι είναι δύσκολο να ανέχομαι αυτόν (Χριστόδουλο Ξηρό). Όταν τελειώσει η ιστορία θα του σπάσω το κεφάλι. Κάνω υπομονή να γίνει το σχέδιο. Τα υπομένω όλα για εσάς»

Φυλακισμένοι Πυρήνες: «Αυτό που κάνεις εσύ μέσα σε λίγους μήνες, άλλοι, άλλες φορές ήθελαν περισσότερο χρόνο και δεν τα κατάφερναν. Μπορείς μόνη σου να κάνεις τα πάντα. Θα μπορούσαμε να βρούμε δύο παιδιά και τον κανονίσουν τον σκατό-ψυχο και να τον πέταγαν μέσα σε ένα ρέμα»

Αγγελική: «Κάνω υπομονή για να είμαι δίπλα του και να συνεργάζομαι. Πόσο θα αντέξω;»

Πυρήνες: «Πρέπει να κάνουμε γρήγορα το σχέδιο γιατί αλλιώς μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα και όταν τον πάνε στην αντιτρομοκρατική να μας δώσει όλους όπως έκανε ο μαλάκας και με την 17Ν. Είχε δίκιο ο Κουφοντίνας».

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis