Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 18/01/2021

Η Σοφία Μπεκατώρου αλλάζει δικηγόρο και δεν θα εκπροσωπείται πλέον από το γραφείο της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντοπούλου.

Όπως ενημέρωσε το ίδιο το γραφείο της κ. Κωνσταντοπούλου, η Ολυμπιονίκης δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Σε ανακοίνωσή του, το δικηγορικό γραφείο Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέρει: «Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου. Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού. Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».

Μπεκατώρου: Προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας

H ίδια η Σοφία Μπεκατώρου, σε χθεσινή της δήλωση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί νομικά από το γραφείο του Νίκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι προέκρινε την κοινή εκπροσώπηση ολόκληρης της ομάδας που θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές μου και όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, ώστε ενωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα. Με αυτό το σκεπτικό, επιλέγω να προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας και όχι την προσωπική μου νομική εκπροσώπηση. Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Στόχος και κίνητρό μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis