Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 22/11/2020
Ο κυβερνήτης Greg Abbott έστειλε προσωπικό από την αστυνομία του Τέξας στο Ντάλας καθώς η πόλη αντιμετωπίζει ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.

[custom:google-ads]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ένα από τα πιο δύσκολα του έτους για το Ντάλας, με επτά θανατηφόρους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το The Dallas Morning News, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ανθρωποκτονιών για το έτος σε 220.
 
Ο δήμαρχος του Ντάλλας Έρικ Τζόνσον δήλωσε ότι αυτή η αύξηση της εγκληματικότητας απαιτούσε την άμεση λήψη σοβαρών μέτρων, αναφέρει το Texas Tribune.
 
Την Τετάρτη, ο Abbott είπε σε δήλωση του ότι μετά από αίτημα της αστυνομίας της πόλης, στέλνει ειδικούς πράκτορες DPS, αναλυτές πληροφοριών και αστυνομικούς του Τέξας με στόχο την "μείωση του βίαιου εγκλήματος και την προστασία των πολιτών του Ντάλας". Ο Τζόνσον είπε ότι είναι ευγνώμων για τη βοήθεια του κυβερνήτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: "Οι περισσότερες κλήσεις που δέχεται η αστυνομία δεν σχετίζονται με πραγματικά εγκλήματα"- Πιέσεις για μείωση των προϋπολογισμών της αστυνομίας του Πόρτλαντ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis