Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 10/03/2018

Εκεί στο καλοκαίρι  του 2017 ακούστηκαν πολλές υποσχέσεις για στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων από τους νέους Αστυφύλακες που θα έβγαιναν σε λίγο διάστημα από τις σχολές αλλά και από συναδέλφους που είχαν ΄΄χαθεί΄΄ επί μακρόν σε ΄΄ευπαθείς΄΄ στόχους κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Επίσης είδαμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017 στις περισσότερες υπηρεσίες να βγαίνει εβδομαδιαίο πρόγραμμα και αυτό να κυλάει σε ένα σχετικά καλό επίπεδο λόγω και της περιόδου του καλοκαιριού που δεν έχει πολλά μέτρα, κάτι το οποίο εάν ίσχυε θα έδινε την δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους για πρώτη φορά να μπορούν να οργανώσουν τις οικογενειακές τους και κοινωνικές τους υποχρεώσεις.

 Όλα αυτά όμως ίσχυσαν για πολύ λίγο καθώς από τα μέσα Σεπτεμβρίου με κορύφωση την τωρινή περίοδο η κατάσταση στις υπηρεσίες έχει ξεφύγει.

Έρχονται μέτρα κατά παράβαση των διαταγών και  των Π.Δ. για πάσης φύσεως εκδηλώσεις και επισκέψεις επισήμων προσώπων μία ημέρα πριν την τέλεση τους χωρίς να απασχολεί κανέναν και τίποτα.

Δεν μπορεί κ.κ. Υπεύθυνοι να μην γνωρίζεται τουλάχιστον ένα μήνα πριν για την  επέτειο του Πολυτεχνείου, την ολυμπιακή φλόγα, τις αφίξεις ξένων επισήμων, τις αθλητικές εκδηλώσεις, την καθαρά Δευτέρα, τους θεσμούς, την Κυριακή της Ορθοδοξίας κ.α..

Για ποιο λόγο λοιπόν αφού τα γνωρίζετε σύμφωνα με τα ισχύοντα δεν στέλνεται τίποτα και μία μέρα πριν βομβαρδίζεται τις Υπηρεσίες με μέτρα τάξης οι οποίες όχι εβδομαδιαίο πρόγραμμα ούτε ημερήσιο δεν μπορούν να βγάλουν καθώς μέχρι τις 22:00 έρχονται μέτρα; Γιατί οι Διοικητές ΄΄φαντάσματα΄΄ των Υπηρεσιών οι οποίοι όποτε δεν είναι μέτρα προσπαθούν να μάθουν το προσωπικό των Υπηρεσιών τους δεν κάνουν κάτι; Ίσως γιατί και αυτοί δεν γνωρίζουν εάν υπηρετούν σε Α.Τ. ή σε υπηρεσία μέτρων.

 Κ.κ. Υπεύθυνοι οι συνάδελφοι δεν αντέχουν άλλο, η ψυχική και οικογενειακή τους κατάσταση βρίσκεται στα όρια, οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις είναι πάρα πολλές, τα ψέματα τέλειωσαν αλλάξτε τώρα για να σώσετε ότι προλάβετε καθώς και την υστεροφημία σας.

 

Φωτογραφία του χρήστη Policenet.gr.ΒΕΝΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αστυνομικός επισημαίνει στο Policenet.gr όλα τα κομμάτια που συνθέτουν το "ιδιαίτερο πάζλ" της εκπαίδευσης-επιμόρφωσης των αστυνομικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis