Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:35 | 16/11/2018

Οσοι αποφασίσουν φέτος να γιορτάσουν το καρναβάλι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό, τότε απαγορεύεται να ντυθούν όπως οι ληστές της δημοφιλouς σειράς «La Casa De Papel».

Συγκεκριμένα, ο δήμος Λεμεσού ήδη εξέδωσε ανακοίνωση για την παρέλαση του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου, απαγορεύοντας ρητά τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές με την μάσκα αλά Σαλβαντόρ Νταλί που φορούσαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

[custom:google-ads]

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς «La Casa De Papel» δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε της μορφή, ενώ όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, η απόφαση αυτή λήφθηκε κυρίως για θέματα ασφαλείας, καθώς η σειρά πραγματεύεται μια ληστεία στην οποία οι δράστες φοράνε κόκκινη ολόσωμη φόρμα, έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκα του Salvador Dali και φέρουν βαρύ οπλισμό.

Μάλιστα πριν γίνει αυτή η ανακοίνωση, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες για να παρελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που ανάγκασε το Δήμο Λεμεσού να διευκρινίσει πως δεν θα δεχτεί συμμετοχές με αυτήν την ενδυμασία.

Τέλος, στην ανακοίνωση, ο Δήμος αναφέρει πως οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου (8:00 - 14:00) μέχρι την Παρασκεύη 7 Δεκεμβρίου 2018.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis