Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 23/08/2020

Μετά από μια οργανωμένη επίθεση στην περιοχή Magnificent Mile της πόλης νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η αστυνομία του Σικάγου σκοπεύει να πλημμυρίσει το κέντρο της πόλης με 1.000 αστυνομικούς.

[custom:google-ads]

Ο δήμαρχος Lori Lightfoot, ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Σικάγου Ντέιβιντ Μπράουν, ο δικηγόρος του κράτους της κομητείας Κουκ, Κιμ Φοξ και άλλοι αξιωματούχοι πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή για να ανακοινώσουν το σχέδιο.


Η Lightfoot δήλωσε ότι η ηγεσία της πόλης είναι ενωμένη στην προσπάθειά της να σταματήσει τις μελλοντικές λεηλασίες και περιέγραψε πέντε στρατηγικές για να το πράξει, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης χρήσης της τεχνολογίας και της υλοποίησης μιας ειδικής ομάδας κοινωνικής δικτύωσης.

"Αυτό που θέλω να μάθουν οι ληστές είναι το πόσο αφοσιωμένοι είμαστε όχι μόνο στο να σταματήσουμε τις λεηλασίες, αλλά και στο ότι, αν ξεφύγουν, θα εργαζόμαστε ακούραστα για να τους βρούμε, να τους τιμωρήσουμε και να αποδώσουμε δικαιοσύνη", δήλωσε ο Μπράουν.

Υπάρχουν αναφορές ότι η Macy's θα κλείσει σύντομα το κατάστημά της στην περιοχή Magnificent Mile και ότι η λεηλασία ήταν ένα γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σερίφης απαγορεύει στους βοηθούς του να φορούν μάσκα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis