Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:49 | 15/04/2019

Η επιστολή - εισήγηση που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

Αγαπητό Policenet,  θα ήθελα αν ήταν εύκολο να δημοσιευθεί ένα ερώτημα, εύλογο κατά τη γνώμη μου, που αφορά εμένα αλλά και πολλούς ακόμη συναδέλφους. Ο λόγος είναι τα ΠΡΟ. ΚΕ. Κ. Α. τα οποία λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της χώρας(Ταύρο, Κόρινθο, Δράμα, Ξανθη κτλ). Για ποιο λόγο οι συγκεκριμένες Υπηρεσίες έχουν γίνει, αναμφισβήτητα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, κλειστα κλαμπ για λίγους.

Γιατί συνάδελφοι που ανηκουν οργανικά σε Υπηρεσίες της Αττικής παραμένουν αποσπασμενοι εδώ και έξι ή επτά χρόνια ενώ κάποιοι άλλοι που δεν έχουν το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, όπως εγώ, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα? Γνωρίζω άτομα που είναι αποσπασμενοι ενώ οι οργανικές τους Υπηρεσίες ψυχοραγουν από όλες τις απόψεις,  στοιχεία των οποίων φυσικά γνωρίζω καθώς επίσης και που υπηρετούν και τι δύναμη έχουν οι οργανικές τους, καθώς επίσης και τι ανάγκες. 

[custom:google-ads]

Γιατί τα κοινωνικα κριτήρια κάποιων υπερτερούν σε σχέση με άλλων? Γιατί κανείς δε λαμβάνει υπόψη τις δικές μας προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες όπως γίνεται με άλλους συναδέλφους? Αν έχετε χρόνο θα παρακαλούσα να δημοσιευσετε αυτό το μικρό κείμενο. Απευθύνομαι σε εσάς γιατί όσες φορές προσπάθησα να μιλήσω σε κάποιον συνδικαλιστη, κανεις δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό το σημαντικό για μένα ζήτημα διότι εκτός από τις οικογενειακές ή οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες, κλονίζεται η νευρική μας υγεία όταν βλέπουμε αυτη την αδικια εις βαρος μας. Μόνο σε προεκλογικές περιοδους θυμούνται το συνάδελφο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μενίδι: Ληστές συγκρούστηκαν με λεοφωρείο - Νεκροί οι δύο από τους δράστες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis