Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 01/03/2016

Η εφαρμογή WhatsApp πρόκειται να αχρηστευτεί σε εκατομμύρια τηλέφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εκδόσεις που είναι εγκατεστημένες σε παλαιότερες συσκευές στο τέλος της χρονιάς.

Οι εταιρία που αναπτύσσει την εφαρμογή αναφέρει ότι η απόφαση ελήφθη καθώς όλες οι προσπάθειες πρέπει να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της εφαρμογής και την προσαρμογή της σε νέες δυνατότητες και εξελιγμένες συσκευές.

Ετσι το WhatsApp πρόκειται στο τέλος της χρονιάς να σταματήσει να λειτουργεί σε όλα τα τηλέφωνα Blackberry ακόμη και σε εκείνα που λειτουργούν με το σχετικά νεώτερο BlackBerry 10, όπως και σε μερικά μοντέλα της Nokia, στο Nokia Symbian S60 και σε παλιές συσκευές με Android 2, ή 2,2 ή Windows Phone 7.1.

«Μπορεί αυτές οι συσκευές να υπήρξαν σημαντικές στην εξέλιξή μας, δεν προσφέρουν πια τις δυνατότητες εκείνες που χρειαζόμαστε για να επεκτείνουμε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής μας» αναφέρει η εταιρία. Μόνο το BlackBerry πούλησε 7 εκατομμύρια συσκευές στο 2014 και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εκατομμύρια συσκευές θα επηρεαστούν. Η εταιρία που αναπτύσσει το λογισμικό καλεί τους κατόχους αυτών των συσκευών να αγοράσουν καινούργια πριν το τέλος του 2016.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis