Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:46 | 06/03/2017

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α) δέχεται επιθέσεις από γνωστούς «βολεμένους συνδικαλιστές» και φυσικά ο λόγος είναι απλός, Δυναμώνουμε, Παρεμβαίνουμε, Ενοχλούμε.

 Φυσικά αναφερόμαστε στους «γνωστούς ηγέτες» και ΟΧΙ στους απλούς συναδέλφους με τους οποίους το Ε.Κ.Α έχει πολύ καλή συνεργασία, γιατί απλά τίποτα δεν μας χωρίζει αλλά αντιθέτως μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα.

Γνωρίζουμε ότι ενοχλούμε, δεν πέσαμε στα γόνατα (αυτό είναι άλλωστε άλλων χαρακτηριστικό γνώρισμα) παρά τον πόλεμο και τα εμπόδια που καθημερινά δεχόμαστε από τους «ηγέτες», οι οποίοι βέβαια δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλούν για τα δίκαια αιτήματα, την συναδελφική αλληλεγγύη, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και τον ακομμάτιστο Συνδικαλισμό.

Όλα αυτά φυσικά στα λόγια, στην πράξη όμως;

Που ήταν όλοι αυτοί όταν χαρακτηριζόταν το επάγγελμα του Αστυνομικού λιγότερο επικίνδυνο από του ψαρά και του ξυλοκόπου;

Πού ήταν και είναι όλοι αυτοί όταν η Κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΣτΕ;

Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ''ταφόπλακα'' του Ασφαλιστικού δίνει συντάξεις 700 & 800 Ευρώ και η Κυβέρνηση θεσμοθετούσε για τις Χήρες και τα Ορφανά των συναδέλφων τον αφανισμό τους;

Που ήταν όλοι αυτοί όταν καθημερινά τα σωματεία εμποδίζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία τους; (Γνωρίζουμε τις αρνητικές παρεμβάσεις τους)

Δεν τους αφήνει να παρέμβουν η συναδελφική αλληλεγγύη. Συγνώμη λάθος, η συντροφική αλληλεγγύη.

Το Ε.Κ.Α όταν οι προηγούμενοι Κυβερνώντες έκοβαν μισθούς, συντάξεις, δεν εφάρμοζαν τις αποφάσεις του ΣτΕ, δήλωνε και δηλώνει δυναμικά ότι όποιος δεν είναι μαζί μας, δεν είμαστε και εμείς μαζί του. Ξεκάθαρα και όχι με μισόλογα.

Μπορείτε να πείτε το ίδιο Σύντροφοι; Κομμάτι δύσκολο και ξέρετε γιατί; Όταν οι υποτιθέμενοι ηγέτες «εργάζονται» στα κομματικά γραφεία (άραγε με ποια ιδιότητα;) και οι συγγενείς αυτών βολεύονται με όλες τις Κυβερνήσεις σε πλουσιοπάροχες θέσεις ακόμα και στην αλλοδαπή, πώς να κάνετε το ίδιο; (Γνωρίζουμε)

Όταν συμμετέχετε στα συνέδρια του Κόμματος σε περίοπτες θέσεις, υποσχόμενοι βολέματα (και αυτό το γνωρίζουμε), τότε ΝΑΙ σας καταλαβαίνουμε, πώς να κάνετε το ίδιο; Είναι δύσκολο να σταθείτε απέναντι στο κόμμα. Για φωτογραφίες όμως είστε όντως καλοί, είστε ασυναγώνιστοι.

Τέλος ας γνωρίζουν όλοι ότι το Ε.Κ.Α θα συνεχίσει γιατί ιδρύθηκε από Αστυνομικούς και μόνο για ένα καλύτερο αύριο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν το ξημέρωμα !

Συνεχίζουμε όλοι μαζί Ενωμένοι, Δυνατοί !

Αντίπαλος μας  μόνο τα Προβλήματα και η Εξαθλίωση !

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis