Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:16 | 14/08/2017

Για ακόμη μια φορά μας έκανε υπερήφανους με την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε η Ελληνική αποστολή στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών - Πυροσβεστών στην πόλη Λος Αντζελές των Η.Π.Α..

Η Εθνική μας ομάδα απαρτίζεται από την επικεφαλή και προπονήτρια Α/Α Καρπαθάκη Μαρία της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.), τον Αρχιφύλακα της Υ.Φ.Α.Α. και αθλητή του στίβου Μάριο Ευαγγέλου και την Υπαρχιφύλακα της Υ.Φ.Α.Α. και αθλήτρια του TAEKWONDO, Μιχαηλίδου Μαργαρίτα.                                                                                                                

Ο αθλητής Μάριος Ευαγγέλου συμμετείχε σε τρία αθλήματα (άλμα εις μήκος, ύψος και επί κοντώ) όπου κατέκτησε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Να σημειωθεί ότι στο άλμα επί κοντώ σημείωσε ρεκόρ αγώνων!                                                                                                                           Η αθλήτρια Μιχαηλίδου Μαργαρίτα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας και αυτή το  χρυσό μετάλλιο.                                                                                                                                                                                                        

Η Ένωση μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην επικεφαλή και προπονήτρια Καρπαθάκη Μαρία για την διαχρονική της προσφορά στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, όπως επίσης και στους συναδέλφους αθλητές που για ακόμη μία φορά ΧΡΥΣΩΣΑΝ  την Ελλάδα και μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι. Τους εύχεται πάντα οι προσπάθειες τους να στέφονται από ανάλογη επιτυχία και δεσμεύεται να είναι πάντα δίπλα στους αθλητές-μέλη της.

Διαβάστε περισσότερα στο easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis