Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 14/03/2017

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (διαβάστε την εδώ), με την οποία καταγγέλθηκε ότι  σε σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής Κρίσεων Προαγωγών, η συζήτηση της πρότασης για το χρόνιο πρόβλημα των Ανθυπαστυνόμων παρακάμφθηκε προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διπλής επετηρίδας που αφορά μόνο τους ανώτερους αξιωματικούς της Σ.Α.Ε.Α., ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Γιάννης Κατσιαμάκας, μέσω δύο αναρτήσεων του στο fb, σημείωσε τα εξής:

1η ανάρτηση:

"Λοιπόν γιατί έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια κάθε φορά και κάποιος άλλος γράφει ότι μαλώνουμε αύριο το απόγευμα στίς 7.30 ξεκινα η επιτροπή το θέμα της Ανθμων και των ΑΒ του ΤΕΜΑ.

Επρεπε σήμερα να κλείσουμε το θέμα των Αξιωματικών αμέσως μετά την έκθεση αξιολόγησης που τελειώσαμε προχθές και δεν ήταν δυνατόν να πηδαμε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να τελειώνουμε ποτέ!

Επιθυμία του Αρχηγού ήταν να περαιωνουμε ένα θέμα πριν πάμε στο άλλο αφήνοντας την επιτροπή να επιλέξει την σειρά που θα εξετασθούν.

Απο την στιγμη που ξεκινησαμε και τελειωσαμε με το έντυπο της αξιολογησης αποφασισε η επιτροπη να κλεισουμε και το θέμα της παράλληλης επετηρίδας οπως και έγινε πριν πάμε στους Ανθμους.

Δεν θα κάνει την επιτροπή η ΠΟΑΣΥ άνω κάτω επειδή δεν την απασχολεί άλλο θέμα!

Καί επειδή πήγε ο Γερακαρακος στον Υπουργό και τον Αρχηγό τί έγινε δηλαδή;

Και εγώ πήγα και μου είπαν να κάνουμε την δουλειά μας με την σειρά.

Σημερα λοιπόν τελείωσε η παράλληλη χωρίς την παρουσία της Ποασυ αυτό για τους Αξιωματικαρες μέλη της!!!

Η πρόταση της ΠΟΑΞΙΑ υιοθετήθηκε αυτούσια προς ενημέρωση και συνεχίζουμε.

Αύριο απόγευμα με Ανθμους και ΤΕΜΑ όπως είπα

Ο λαϊκισμός επαναλαμβάνω έχει και όρια!!"

2η ανάρτηση:

"ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΜΊΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΔΉΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΤΆ ΘΈΜΑΤΑ ΚΡΊΣΕΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΏΝ Η ΟΠΟΊΑ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΣΤΟ ΣΆΙΤ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΜΑΣ ΑΎΡΙΟ.

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΌΡΙΑ."

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis