Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 12/04/2019

Τη φιλοξενία στη χώρα μας της Φθινοπωρινής Συνόδου όλων των αντιπροσώπων των χωρών - μελών της   EuroCOP, τον προσεχή Οκτώβριο, πρότεινε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ κατά τη διάρκεια των εργασιών της Εαρινής Συνόδου της EuroCOP, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, το διήμερο 9 &10 Απριλίου 2019, με τη συμμετοχή και του εκπροσώπου μας – μέλους της ΕΕ της EuroCOP, προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Γιώργου ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

[custom:google-ads]

Η καθολική αποδοχή της πρότασης του Προέδρου μας από τα μέλη του σώματος της συνόδου, αποτελεί σημαντική επιτυχία της Ομοσπονδίας και έρχεται σε συνέχεια της επιτυχίας που είχαμε σημειώσει το Νοέμβριο του 2015 στο Δουβλίνο, όταν για πρώτη φορά εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μας, πέτυχε την εκλογή του στο ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Συνομοσπονδίας των ευρωπαϊκών αστυνομικών συνδικάτων.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η φιλοξενία της Φθινοπωρινής Συνόδου στη χώρα μας, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η Ομοσπονδία μας μεταξύ των υπολοίπων συνδικαλιστικών φορέων, ενώ παράλληλα αυξάνει το βαθμό της δικής μας ευθύνης για την επιτυχή έκβαση της πρωτοβουλίας που αναλάβαμε. Μιας πρωτοβουλίας που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε στο προσκήνιο και τα γενικότερα προβλήματα ασφαλείας τόσο στον ελλαδικό όσο και στον ευρύτερο περίγυρό μας (μεταναστευτικές ροές, τρομοκρατικές απειλές κλπ), αξιοποιώντας την δυνατότητα που μας παρέχεται, δεδομένου ότι για πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά μας χρονικά θα βρεθούν στη χώρα μας όλοι οι αντιπρόσωποι όλων των αστυνομικών της Ευρώπης και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία διακυβεύονται πολλά συμφέροντα και καθορίζονται πολιτικές ασφαλείας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis