Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 11/04/2017

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου, προκειμένου να ενημερώσει τον Δήμαρχο κ. Πέτρο ΣΟΥΛΑ και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αμβρόσιο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ για τα προβλήματα του δημοτικού πάρκινγκ που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου με Αγαμέμνωνος στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου, το οποίο χρειάζεται εργασίες για την άμεση τεχνική επιδιόρθωση του.

Επίσης ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής, αφού οι Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, δηλαδή τα ΑΤ και ΤΑ Ευόσμου και το ΤΔΠΜ Κορδελιού, χρήζουν άμεσης ενίσχυσης λόγω των ελλείψεων προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Έτσι, το αποτέλεσμα της παρέμβασης του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης και κατόπιν των αιτιολογημένων προτάσεων μας, ότι καθημερινά η στάθμευση των προσωπικών οχημάτων των εκατοντάδων συναδέλφων μας, καθώς και πολιτών επισκεπτών του Αστυνομικού Μεγάρου, καθίσταται αδύνατη λόγω της άσχημης κατάστασης του πάρκινγκ, ήταν η ρητή δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, δηλαδή και του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, ότι πολύ σύντομα θα αποσταλεί τεχνικό συνεργείο για την επιδιόρθωση των βλαβών του δημοτικού πάρκινγκ από το συνεργείο τεχνικών εργασιών.

Θεσσαλονίκη, Μεγάλη Τρίτη 11/4/2017

www.ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis