Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:56 | 20/01/2016

Η διαμάχη για την τοποθέτηση των πάγκων στη λαϊκή αγορά ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιτία της αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα σε δύο οικογένειες στο Πέραμα.

Οι δύο οικογένειες, οι οποίες είναι γνωστές στην περιοχή "διαφώνησαν" για ακόμη μία φορά για τις θέσεις πώλησης προϊόντων σε λαϊκές αγορές, που φαίνεται να είχαν στην... κατοχή τους. Μία ακόμη πράξη αυτής της ιδιότυπης "βεντέντας" εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι, μετά από καυγά που ξέσπασε έξω από το σπίτι μιας από τις δύο οικογένειες στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Πέραμα.

Ένας από τους εμπλεκόμενος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τα μέλη της αντίπαλης οικογένειας. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι συγγενείς του πιάστηκαν στα χέρια με τους… μισητούς τους εχθρούς.

Το αποτέλεσμα ήταν ένας 23χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι, ενώ ο 60χρονος πατέρας του κατέληξε και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, κανείς από τους δύο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή τους.

Τα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για άλλα αδικήματα. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στις προσαγωγές τεσσάρων ατόμων, κάποιοι από τους οποίους αναμένεται να κατηγορηθούν για την επίθεση. Από τις έρευνες που έχουν γίνει σε σπίτια των εμπλεκόμενων οικογενειών έχει εντοπιστεί οπλισμός και σφαίρες.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis