Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 21/08/2018

Για το κινητό του φαίνεται ότι λογομάχησαν ο άτυχος Νίκος με τους τρεις ληστές που του επιτέθηκαν, στο λόφου Φιλοπάππου. 

Οι τρεις ληστές φαίνεται ότι προσπάθησανα του κλέψουν το κινητό, εκείνος αντιστάθηκε, λογομάχησε μαζί τους και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Αγνωστο παραμένει προς το παρόν αν οι τρεις ληστές έσπρωξαν τον 25χρονο φοιτητή στο κενό, ή αν ο άτυχος νεαρός έχασε μόνος του στην ισορροπία του κατά την προσπάθειά του να αποφύγει τους τρεις αλλοδαπούς που του επιτέθηκαν. 

Ο άτυχος Νίκος.

Ο άτυχος Νίκος.

Η αστυνομία, τώρα, επικεντρώνει τις έρευνές της στον εντοπισμό του κινητού του άτυχου νεαρού, είτε μέσω ανίχνευσης του στίγματό του, σε περίπτωση τυχόν ενεργοποίησής του, ή μέσω εντοπισμού του στις πιάτσες πώλησης μεταχειρισμένων κινητών, όπου πιθανόν να το διέθεσαν οι δράστες της ληστρικής επίθεσης. 

Προς το παρόν, πάντως, και σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τα δύο κινητά, τόσο του άτυχου Νίκου όσο και της 23χρονης φίλης του, φαίνεται να είναι κλειστά και να μην έχουν ενεργοποιηθεί μέχρι στιγμής. 

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την σοβαρή υπόθεση, έχουν εστιάσει τις έρευνες σε μία ομάδα ληστών του… δρόμου από το Πακιστάν, για τον εντοπισμό των δραστών. Έχουν σχηματίσει έναν κλειστό κύκλο πέντε υπόπτων, δύο από τους οποίους, φαίνεται να είναι σεσημασμένοι, ενώ σχετικά πρόσφατα έχει καταγραφεί μία από τις ληστρικές επιδρομές, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της ευρύτερης περιοχής του Φιλοπάππου. Αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου Νίκου.

Γι αυτό το σκοπό έχουν ενισχυθεί τα δίκτυα πληροφοριών σε χώρους διαμονής και μετακίνησης υπηκόων από το Πακιστάν. Οι συγκεκριμένοι ύποπτοι ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά των τριών δραστών, με την 23χρονη κοπέλα από την Πορτογαλία να μην είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει με βεβαιότητα.

iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis