Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 23/12/2019

Την Κυριακή 15/12/19 μέσω της, ετήσιας πλέον,  Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης,  που προσφέρει το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. στις οικογένειες των συναδέλφων, στην οποία φέτος  ήταν παρούσα  και προλόγισε η κα. Μαρία Αναστασόπουλου, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μετατράπηκε σε ένα χώρο χαράς, με τα χαμογέλα των μικρών παιδιών, να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  το γιορτινό μήνυμα της γέννησης του Χριστού.

Είναι αυτά τα φωτεινά χαμογέλα και  η αγνή αγάπη που αναβλύζουν από τις  παιδικές ψυχές, τα οποία έρχονται να μας θυμίσουν  το πραγματικό μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων: Της ανιδιοτελής  προσφοράς προς των συνάνθρωπο.

Είναι αυτά τα χαμογέλα που δίνουν δύναμη στα χιλιάδες μέλη της Αστυνομικής οικογένειας στον καθημερινό τους αγώνα και στην καθημερινή τους προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Μια προσφορά με αυταπάρνηση, πολλές φορές κάτω από αντίξοες κοινωνικές και επαγγελματικές συνθήκες.

Είναι αυτά τα χαμογέλα των μικρών παιδιών, που μας γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο  και ομορφότερο αύριο!

Ο Πρόεδρος και τα μελή του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εύχονται σε όλους του συναδέλφους καις τις  οικογένειες τους, καλές γιορτές και το 2019 να είναι μια χρονιά  γεμάτη υγεία & ευτυχία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Πηγή:  sefeaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis