Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:50 | 03/11/2018

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει τον ΜΠΑΛΑΣΗ Σταύρο του Γεωργίου, τέκνο των μελών της Ένωσής μας Α/Α΄ ΜΠΑΛΑΣΗ Γεώργιο του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Υ/Β΄ ΣΑΡΡΗ Ιωάννα του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου, για τη διάκριση που πέτυχε στους Βαλκανικούς Αγώνες Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκαν στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία 12 ετών.

 

Η Ένωση μας παράλληλα συγχαίρει τα μέλη μας, τους γονείς του Σταύρου για την ώθηση των παιδιών τους στον αθλητισμό, διότι με την άσκηση και τον πρωταθλητισμό αποκτά κάποιος όχι μόνο σωματική υγεία και ευεξία, αλλά και ψυχική και πνευματική, αφού είναι γνωστό πως «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

[custom:google-ads]

Ο αθλητισμός συντελεί στην πνευματική καλλιέργεια, όχι μόνο λόγω της πνευματικής ευεξίας που προσφέρει, αλλά και επειδή η επιτυχής έκβαση των προσπαθειών στα διάφορα αγωνίσματα απαιτεί ο αθλητής να βρίσκεται σε διαρκή πνευματική εγρήγορση και ετοιμότητα, να έχει αίσθηση του χώρου, της θέσης και της κίνησης συμπαικτών και αντιπάλων, να αντιλαμβάνεται την εξέλιξη του αγώνα, να αποφασίζει γρήγορα και σωστά. Με τον αθλητισμό καλλιεργούνται και οξύνονται πνευματικές λειτουργίες όπως η αντίληψη, η προσοχή, η φαντασία, η οξυδέρκεια και η κρίση. Άλλωστε οι μεγάλοι αθλητές δε διακρίνονται, συνήθως, μόνο από τα σωματικά τους προσόντα, αλλά και για την ευστροφία τους, την οξύνοιά τους.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εύχεται στο φίλο μας Σταύρο να έχει πάντα στη ζωή του ανάλογες διακρίσεις, στους δε γονείς του, Γιώργο και Ιωάννα να τον καμαρώνουν συνεχώς με τις επιτυχίες του.

http://www.penaa.gr/media/k2/items/cache/aee44fc32e47f07b5fe3050745ad94ac_XL.jpg?t=1541253287

balasis2

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis