Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 17/11/2018

Ο 18χρονος νεαρός Wesselπέθανε στο νοσοκομείο Zoetermeer όπου είχε μεταφερθεί με τραύματα από όπλα της αστυνομίας. Ο έφηβος, γνωστός από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ως Wessel, είναι πλέον γνωστός ως γιος αστυνομικού και φαίνεται να είχε εμπλακεί άθελα του σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών σε μια καφετέρια κάνναβης στο Delft στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την εισαγγελική υπηρεσία.

[custom:google-ads]

Οι πυροβολισμοί συνέβησαν όταν ένας αστυνομικός είδε δύο νέους άνδρες σε ένα μοτοποδήλατο να περνούν από το καφέ The Game. Ο ένας κατέβηκε και είχε στο χέρι κάτι που σίγουρα έμοιαζε με όπλο στο καφενείο, οπότε παρενέβη ο αστυνομικός και άνοιξε πυρ. Οι δυο ύποπτοι εξαφανίστηκαν, αλλά 45 λεπτά αργότερα, ένας νεαρός, ο Wessel, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lange Land με σοβαρούς τραυματισμούς. Αργότερα πέθανε. Οι τηλεφωνικές πληροφορίες, οι εικόνες κάμερας παρακολούθησης και οι μάρτυρες είπαν ότι βρισκόταν απλά έξω από το καφέ The Game. 

Το Delft έχει πληγεί από μια σειρά βίαιων συμβάντων φέτος. Τον Ιούνιο συνελήφθησαν τρία άτομα σε σχέση με μια σειρά πυροβολισμών και μια βομβιστική επίθεση. Η αστυνομία πιστεύει ότι τα τελευταία περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα, μπορεί να συνδέονται με πολιτική διαμάχη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis