Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:50 | 06/04/2019

Δημοσιεύουμε κείμενο τού Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής:

Συνάδελφοι μετά απο τους σοβαρούς αγώνες άλλο ένα δίκαιο αίτημα προχωρά προς επίλυση.

Η ενωση μας απο την πρώτη κιόλας στιγμή που κόπηκαν τα επιδόματα των ανδρών της Εκαμ και των συνοδών σκύλων περιπολίας ,έκανε πολλες συναντήσεις και παρεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία .Η πρώτη συνάντηση ήταν με τον πρώην Υπαρχηγο του σώματος και νυν Αρχηγό Αντιστράτηγο Αριστειδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ο οποίος τόνισε τότε ειδικά στους συναδελφους της Εκαμ που παρευρίσκονταν στην συνάντηση ότι θα πρέπει να αποκαταστάθει το γρηγοροτερο δυνατό.

Κατοπιν συναντηθήκαμε με τον τότε υπουργό προστασίας του πολίτη Νικόλαο ΤΟΣΚΑ τον τότε Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Τζανετο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ αλλά και του υπηρεσιακούς παράγοντες της διεύθυνσης οικονομικών.

Ο τότε υπουργός μας ζήτησε να του υποβάλλουμε έγγραφο ,πράγμα που κάναμε και κατόπιν λάβαμε την ομολογία του ότι πρόκειται για μια αδικία που θα πρέπει να διορθωθεί . Στην συνέχεια κάναμε αλλεπάλληλες συναντήσεις στον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κύριο ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ πιέζοντας συνεχώς προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος της ΕΚΑΜ των συνοδών σκύλων περιπολιας αλλά και της ΚΥΑ για τα μέσα μεταφορας.

Σε δημόσια εμφάνιση του ο τότε υπουργος Νικολαος ΤΟΣΚΑΣ μετά απο ερώτηση του τότε Αντιπροσώπου της ενωσης μας και ΝΥΝ γενικού γραμματέα Γιώργου ΤΣΑΠΑΡΑ παραδεχτηκε δημόσια την αδικία που είχε δημιουργηθεί αλλά αποσπάσαμε και την υπόσχεση του ότι θα αποκατασταθεί .Εγω προσωπικά δεν σταμάτησα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις μου στα μέσα μαζικής ενημερωσης να καταγγέλλω την αδικία για τους συναδελφους μου της ΕΚΑΜ και συνοδούς σκύλων περιπολίας.Μετα απο όλους αυτούς τους αγώνες έρχεται η δικαίωση.

Σε σχέδιο νόμου που κατατίθεται στην Βουλή προβλέπεται η τροποποίηση του άρθρου 127 του νόμου 4472/2017 και συγκεκριμένα της παραγράφου ΣΤ που αναφέρονταν στις προθεσμίες για τα επιδόματα αναπηρίας και κινδύνου .Ανοιγει βασικά ο δρόμος για την διόρθωση της αδικίας μιας και αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι ανωτέρω κοινές αποφάσεις μπορεί να τροποποιούνται και μετά την πάροδο των προθεσμιών που προβλέπονταν.

Στο ίδιο σχέδιο νόμου με το άρθρο 52 τροποποιείται το άρθρο 60 του νόμου 4172/2013 όποτε εξαιρούνται τα αναδρομικά απο την εισφορά αλληλεγγύης .Συναδελφοι είναι σίγουρα ότι μετά Χριστού θα εμφανιστούν πολλοί προφήτες έτσι όπως γίνεται πάντα άλλωστε.

Ετσι έγινε με την ελεύθερη μετακίνηση στα μέσα ,έτσι έγινε με την αγωγή για τα επιδόματα των δώρων έτσι θα συνεχίσει να γίνεται και στο μέλλον ,άλλωστε η επιτυχία έχει πολλούς μνηστηρες η αποτυχία κανένα .Με ότι και αν ασχοληθήκαμε πετύχαμε και είχαμε αποτέλεσμα γιατί δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό .Συνεχιζουμε !!!!!

 
Γιώργος Καλλιακμάνης
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
 
 
Πηγή:  bloko.gr
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis