Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 02/07/2020

Τα νέα καθήκοντα που ανατέθηκαν στους αστυνομικούς του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από 01-07-2020 είναι ο έλεγχος του εντοπισμού επιβατών υψηλού ρίσκου για εκδήλωση συμπτωμάτων covid 19 , ο οποίος γίνεται μέσω των κινητών τηλεφώνων τους με ειδική εφαρμογή, γεγονός που δε συνάδει με τα καθήκοντα τους.

Από την αρχή του έτους έχει μετακινηθεί από την υπηρεσία μας μεγάλος αριθμός αστυνομικών οι οποίοι έχουν μετατεθεί ή αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛ-ΑΣ. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν ενισχύθηκε με έμψυχο δυναμικό προκειμενου να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή επιβολής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid 19, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ενίσχυσαν όλες τις υπηρεσίες της ΓΑΔΑ. Τώρα που ξεκίνησαν οι πτήσεις από χώρες του εξωτερικού και θα υπάρχει αυξημένη επιβατική κίνηση, όχι μόνο δεν ενισχύεται αλλά προστίθενται και νέα καθήκοντα.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί που υπηρετούν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και είναι άμεσα εκτεθειμένοι στον κίνδυνο που λέγεται covid 19, και θα πρέπει να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης από την ηγεσία του Σώματος.

Απαιτούμε άμεση απεμπλοκή από καθήκοντα ξένα με την αποστολή μας και ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό.
Πρώτα ο συνάδελφος...

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ. Α. Σ. Α


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis