Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:23 | 26/05/2015

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε εκ νέου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «γι’ αυτούς η διαπραγμάτευση είναι όπως τα μετεωρολογικά δελτία, σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς, μεθαύριο αλλιώς».

Μιλώντας στον Real FM, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την πορεία της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές και αμφισβήτησε ότι υπάρχει σύμπνοια. «Πού φαίνεται ότι υπάρχει σύμπνοια σε μία ελληνική κυβέρνηση, η οποία ζητά και τη στήριξη της αντιπολίτευσης της αξιωματικής, σε μια προσπάθεια να έρθει η συμφωνία, την οποία συμφωνία εγώ θέλω, γιατί έχω τονίσει ειλικρινώς, διαρκώς και σταθερά ότι η εθνική προσπάθεια της χώρας είναι πολύ πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει για τον τουρισμό, για την ελεύθερη οικονομία, για τις αποταμιεύσεις του κόσμου, εν μέσω τεσσάρων μηνών ύφεσης που έχουν έλθει πλέον επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το να υπογραφεί. Πού δείχνει ότι η κυβέρνηση ομονοεί και ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στη χώρα».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι το κόμμα πρέπει να αλλάξει εικόνα, τονίζοντας ότι χρειάζεται άλλη αυτοκριτική και άλματα. «Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να αφιερώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στο να υπάρχει συμφωνία, να σωθεί η χώρα, να σωθεί η τουριστική περίοδος που είναι η νούμερα ένα πηγή εσόδων για τη χώρα. Και να δούμε που πάμε τον Σεπτέμβριο με την νέα συμφωνία. Θα υπάρξει και συνδιάσκεψη και συνέδριο», είπε μεταξύ άλλων.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis