Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:43 | 13/03/2016
Όμορφη χοροεσπερίδα διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων της Τριφυλίας για να ενισχύσουν το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα»!
 
Στην κατάμεστη αίθουσα της κοσμικής ταβέρνας «Στεφανής» στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας έσμιξαν αστυνομικοί και υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ. με τις οικογένειές τους και φίλους τους από την Τριφυλία και τη Μεσσηνία, μετά από 8 ολόκληρα χρόνια που είχε να γίνει χορός των αστυνομικών, χάρηκαν, γλέντησαν και διασκέδασαν με τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η εκδήλωση είχε ουσιαστικό περιεχόμενο και συγκινητικό χαρακτήρα, αφού, από τα έσοδά της, ενισχύεται ο Σύλλογος «Φλόγα» που προσφέρει τόσα πολλά ηθικά και υλικά στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους στη δύσκολη περιπέτεια και μάχη για τη ζωή! Παράλληλα, από αυτή, αναδείχθηκε το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. και το γεγονός πως το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Α.Τ. της Τριφυλίας, αλλά και γενικότερα της ΕΛ.ΑΣ., είναι άνθρωποι με ευαισθησίες!
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας, Βασίλη Παρασκευόπουλο, ο οποίος σημείωσε, πως, «μετά από 8 περίπου χρόνια, στον ίδιο χώρο, ξαναβρισκόμαστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε την αποκριάτικη εκδήλωσή μας. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, άμεση και συγκινητική. Παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουμε όλοι, είμαστε απόψε εδώ!» και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «τα όποια χρήματα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Σύλλογο “Φλόγα”, σε ανθρώπου που βιώνουν τη δική τους κρίση, μαζί με το μήνυμα ότι σε αυτό τους τον αγώνα υπάρχουν άνθρωποι που τους σκέφτονται και τους στηρίζουν και με τις ευχές μας, σε όλους, να ξεπεράσουν γρήγορα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται»! Καλωσόρισμα, εκ μέρους των διοργανωτών, απηύθυνε η διοικήτρια του Α.Τ. Κοπανακίου, Μαρία Καραγιάννη, η οποία τόνισε πως, «ο σκοπός για τον οποίο έχουμε βρεθεί όλοι εδώ, είναι ένας σπουδαίος σκοπός. Αξίζει συγχαρητήρια και η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον κ. Παρασκευόπουλο» και επεσήμανε, «είμαστε όλοι μαζί, αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τα ίδια προβλήματα, είμαστε συνοδοιπόροι σε ένα διάβα το οποίο όσες στροφές και όσες ανηφόρες κι αν έχει, για μας ο δρόμος θα παραμένει πάντοτε ίσιος…»!
 
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φλόγα» στην Κυπαρισσία, Χρήστος Σίνης, ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία στήριξης του Συλλόγου και αναφέρθηκε στη δράση του. Χαιρετισμούς, δίδοντας εύσημα στους διοργανωτές και ευχές, απηύθυναν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, Ταξίαρχος Σταύρος Τουφεξής, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Αθανάσιος Πριστούρης και ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο αντιεισαγγελέας του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, Απόστολος Δεληγιάννης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Αιμιλιανός Σεκλός, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Γιάννης Αδαμόπουλος και, φυσικά, οι διοικητές των Α.Τ. της Τριφυλίας καθώς και ο διοικητής του Α.Τ. Πύλου κ.α.

http://www.tharrosnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis