Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:57 | 30/10/2016

Ένας αστυνομικός διευθυντής στην ανατολική Τουρκία βρήκε μια πρωτότυπη –αν μη τι άλλο– χρήση για τα drone. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Μπιτλίς, Φατίχ Καγιά, χρησιμοποίησε μη επανδρωμένα ιπτάμενα μηχανήματα προκειμένου να στείλει... γλυκά στους φρουρούς που υπηρετούν σε απομονωμένα χωριά και έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους μαχητές του PKK!

Ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε μετά από επίσκεψη που έκανε σε ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας, σε περιοχή ανάμεσα στην Μπιτλίς και το Ντιγιάρμπακιρ. Χθες, λοιπόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της hurriyetdailynews.com, σκέφτηκε να κάνει πράξη αυτό που είχε στο μυαλό του.

Αφού πρώτα ενημερώθηκε για την πορεία των επιχειρήσεων ενάντια στα μέλη του PKK, στη συνέχεια έστειλε μικρά δέματα με επιδόρπιο στους φύλακες που είναι πιστοί στο καθήκον, με στόχο να τους τονώσει ψυχολογικά και να τους «επιβραβεύσει» για τις υπηρεσίες τους.

Κατόπιν, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία. Οι φύλακες φαίνεται πως δέχθηκαν με ικανοποίηση την πρωτότυπη κίνηση του αρχηγού, τον οποίο και ευχαρίστησαν για τα... γλυκά δώρα!

www.pontos-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis