Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 23/05/2021

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σχολίασε, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Σημειώνεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Αρχές φέρονται να έχουν στα χέρια τους το σκίτσο ενός εκ των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί έχουν στο κάδρο γύρω στα 30 άτομα και αρχίζουν να βγάζουν από τη λίστα τους κάποια από αυτά.

"Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Αν είναι αλήθεια, η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή το θύμα προσπαθούσε να αναπαραστήσει πώς ακριβώς ήταν ο δράστης στην πραγματικότητα αλλά αυτό δεν αποτυπωνόταν με σαφήνεια στο αποτέλεσμα που έβγαινε. Άρα δεν έχω ελπίδες από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος" τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης.

"Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία" συμπλήρωσε.

"Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Που σημαίνει ότι ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί" είπε ο αστυνομικός.

 

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis